Karrèen

Lejeboliger med egen P-kælder og solrig gårdhave

Kunstnerkarréen er opført efter de nyeste standarder for byggeri, som blandt andet bidrager til et sundt indeklima. Projektet er certificeret til DGNB Guld, hvilket der indtil nu kun er få, der har opnået i Danmark.

PensionDanmark har valgt at investere i lige netop denne karré i Ørestad Syd, da den også byder på den største og mest solrige gårdhave. For os er uderummet meget vigtigt, og derfor har vi skabt et frodigt og indbydende gårdrum med blomstrende buske, niveauspring, fællesgrill og en spændende legeplads. Det er som en hyggelig park, hvor man i trygge omgivelser kan trække frisk luft og finde flere mindre opholdssteder, der giver følelsen af privatliv.

Har du bil, kan du glæde dig over, at Kunstnerkarréen, som en af få bebyggelser i Ørestad, har sin egen P-kælder med 56 parkeringspladser, så du slipper for at gå flere hundrede meter til offentligt p-hus. P-pladser lejes særskilt og kun til beboer, og efter først til mølleprincippet. Du får din helt egen p-plads, og der er indgået aftale med Clever, om at levere ladestandere, i fælde af, at du har en el-bil.

Facilitetsplan

Signaturforklaring

 Privat tagterrasser

 Renovation

 Legeområde

 Nedkørsel til parkeringskælder

 Overdækket cykelparkering i 2 etage

 Cykelparkering og ladcykelparkering

 Fordybelse

 Cityliv

 Familierækkehuse