Familierækkehuse

Familierækkehusene henvender sig som udgangspunkt til personer på 30+. Med mulighed for at ansøge om tilladelse til ét mindre kæledyr

LÆS MERE

Fordybelse

Beboerne er som udgangspunkt personer på 40+, der enten er singler, par eller stadig har hjemmeboende teenagebørn.

LÆS MERE

Cityliv

Cityliv henvender sig til personer 23+ – singler, par, enlige forældre, store sammenbragte familie og bofællesskaber.

LÆS MERE

Kunstnerkarréen er som udgangspunkt opdelt i tre forskellige typer af beboere. Fordybelse til dem, der ønsker fred og ro, Cityliv til dem med mere knald på hverdagen samt Familierækkehuse til børnefamilier.

Lejeboliger
med plads til alle

Boligerne

Lyse lejeboliger med egen have, altan eller tagterrasse

Kunstnerkarréen byder på 95 lejeboliger i et unikt mix af rækkehuse og lejligheder i Ørestads spændende Arenakvarter. Bliv de allerførste til at bo i ejendommen, der vil danne ramme for mange kommende generationer. Bygherren er PensionDanmark, som er en langsigtet og ansvarsfuld bygherre. Der er tænkt over detaljerne såsom, at når man sidder på sin store altan, er der både udvendig stikkontakt til opladning af smartphone og vægmonteret lampe, der giver en hyggelig kunstbelysning.

Rækkehusene har fem værelser i enten i to eller tre plan, mens lejlighederne varierer i størrelser fra to til fem værelser. De største lejligheder er placeret i hjørnerne af karréen for at give så meget lys som muligt, mens de mindre lejligheder er designet med gennemgangskøkken for at optimere pladsen.

Alle boligerne har store, flotte vinduespartier, der giver et fantastisk lysindfald fra begge sider. Indretningen er lys og indbydende med hvidpigmenteret egetræsparketgulve, hvide vægge og skabe samt stilrent hvidt Invita-køkken.

Badeværelser har god skuffeplads og stor brusekabine samt vaskesøjle med Simens vaskemaskine og tørretumbler. De fleste lejligheder har eget privat uderum – enten i form af en altan, tagterrasse eller flisebelagt terrasse/forhave i stueplan

Rækkehusene har en sydvendt terrasse ud til enten gårdhaven eller den stille sidevej samt en mindre terrasse på den modsatte side. Lejlighederne har flotte altaner med malet balusterværn i klassisk københavnerstil – og nogle af de øverste har endda også en skøn tagterrasse med udsigt over området.

Fakta

67 lejligheder med 2-5 værelser

28 rækkehuse med 5 værelser

Bruttoareal fra 59 – 128 m²

Invita-køkken

Siemens hårde hvidevarer

De fleste boliger har privat terrasse,

altan eller tagterrasse

Parkeringskælder til 56 biler

Hyggelig kunstbelysning på altaner
   og ved hoveddør

Tv- og internetstik i alle rum

Billeder fra Fordybelse og Familierækkehus

Beboere

Lejeboliger med plads til alle

Kunstnerkarréen passer med sin store diversitet perfekt til både singler, par – unge som ældre – og børnefamilier, der drømmer om en moderne bolig tæt på både by og natur.

Når du lejer en bolig, er det normalt tilfældigt, hvem du kommer til at bo ved siden af, og det kan nemt skabe gnidninger, hvis man lever lidt for forskellige liv. Derfor har PensionDanmark en intention om at sammensætte mere homogene grupper i de enkelte dele af karréen for at fremme fællesskabet og det sociale liv. Og måske også give mulighed for at samle flere generationer – ikke nødvendigvis under samme tag, men i samme karré. Jo mere du har tilfælles med de mennesker, der bor omkring dig, jo mere vil I måske komme hinanden ved.

Kunstnerkarréen er derfor som udgangspunkt opdelt i tre forskellige typer af beboere. Fordybelse til dem, der ønsker fred og ro, Cityliv til dem med mere knald på hverdagen samt Familierækkehuse til børnefamilier.